Selecteer een pagina

Over ons

Zonnestudio Zuid

Wesselerbrink

Snel en zorgeloos een lekker gezond kleurtje krijgen? Daarvoor stapt u natuurlijk bij Zonnestudio Zuid binnen, uw zonnestudio waar de professionele zonnebanken van het topmerk Ergoline garant staan voor veilig bruinen. Waar u in een plezierige ambiance kunt vertrouwen op een topklasse behandeling.

Waar zonnen op een zonnebank pure verwennerij is!! In ons hectische leven hebben we allemaal regelmatig een moment van rust nodig. Een moment om volkomen te ontspannen, even weg te dromen naar een idyllisch plekje en op adem te komen van de hectiek van alledag. Bij Zonnestudio Zuid vind u zo’n moment van rust. Uitgerust en aantrekkelijk gekleurd stapt u even later uw dagelijks leven weer in. Boordevol nieuwe energie en blakend van zelfvertrouwen.

Professioneel zonnen betekent ook persoonlijk advies. De minder ervaren zonnebank bezoekers dienen voorzichtig te beginnen. Daartoe zullen onze medewerkers het type zonnebank en de bruiningstijd adviseren die past bij uw type huid en bruiningswensen. Maar ook de ervaren zonnebank bezoekers geven wij graag tips en advies.

U ontvangt bij uw eerste bezoek een gratis persoonlijke pas. Met deze pas kunnen we u van het juiste advies voorzien en maakt u tevens gebruik van onze vaste opwaardeeracties! Na iedere zonbeurt wordt de bank door ons professioneel gereinigd. En uiteraard staat er na afloop een gratis drankje voor u klaar aan de bar.

Onze studio is ruim en overzichtelijk opgesteld, telt totaal 7 cabines, met de nieuwste Ergoline banken in kracht oplopen en een cabine met een Ergoline gezichtsbruiner.